KinderFruitActie

Groente en fruit zijn niet alleen voor kinderen gezond. Het is goed voor de hele omgeving van het kind. Met de KinderFruitActie verkopen leerlingen heerlijke Hollandse appels aan familie, buren of vrienden.

Hoe werkt de KinderFruitActie?

Kinderen ontvangen een inschrijfformulier met erop een QR-code die gelinkt is aan een digitale donatiepagina van uw school. Met het inschrijfformulier gaan de kinderen, eventueel onder begeleiding van een ouder/verzorger naar familie, bekenden en buren om te vragen of zij een zak appels willen kopen. Betalen gebeurt digitaal via de QR-code. Het idee is dat per kind gemiddeld twee tot vier zakken worden verkocht. Na de verkoopweek levert het kind het ingevulde inschrijfformulier terug in op school. Je verzamelt deze formulieren en controleert of de totaalsom van alle formulieren gelijk is aan het totaalbedrag dat je digitaal aantreft op de persoonlijke donatiepagina van jouw school. Op basis van dit totaal opgehaalde bedrag wordt het aantal zakken appels besteld en geleverd op school. Je ontvangt geen factuur.

Communiceer tijdig de KinderFruitActie

We helpen je graag met de communicatie van de KinderFruitActie door middel van een compleet informatiepakket. Download de documenten op deze pagina, pas de tekst aan waar nodig en deel de communicatie digitaal en geprint met de ouders/verzorgers.

Wil je jouw school aanmelden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.